Muutoksia ja nimityksiä Millog Oy:n organisaatiossa

Millogin organisaatiossa tapahtuu uudelleenjärjestelyjä, jotka astuvat voimaan 1. elokuuta. Nykyisistä Kumppanuuden palveluista ja Elinjaksopalveluista muodostetaan uusi Kumppanuus- ja elinjaksopalvelut -organisaatio, joka huolehtii Puolustusvoimien asiakkuudesta ja myynnistä, valmiudesta, raportoinnista ja tuotannonohjauksesta. Lisäksi organisaation vastuulla ovat erilaiset kehityshankkeet, asiakasprojektit sekä elinjakson hallinta ja siihen liittyvä kehitystyö.

Tämän organisaation johtajaksi sekä toimitusjohtajan varahenkilöksi nimitetään Maajärjestelmien toimialajohtaja Rami Harmaala. Toimitusjohtajan varahenkilönä toiminut Millogin pitkäaikainen asiakkuusjohtaja Veli-Matti Kohtamäki jää eläkkeelle 1. tammikuuta 2023 alkaen. Maajärjestelmien uudeksi toimialajohtajaksi nimitetään Elinjaksopalveluiden johtaja Krister Sällinen.

Edellä mainittujen organisaatiomuutosten yhteydessä Millogin varautumisesta vastaava valmiusjohtaja Petri Seppälä nimitetään johtoryhmän jäseneksi.

– Näillä muutoksilla pyritään tiivistämään Millogin palveluiden välistä yhteistyötä ja näin vastaaman entistäkin paremmin asiakkaalle tuotettaviin kumppanuuden- ja elinjaksonpalveluihin. On hienoa päästä johtamaan Millogin uutta asiantuntijaorganisaatiota ja tekemään läheistä yhteistyötä asiakkaan kanssa, Harmaala toteaa

– Arvostan kovasti strategista kumppanuutta ja Millogia yrityksenä, joiden rakentamisessa olen saanut olla mukana, aluksi hallituksessa ja viimeiset 10 vuotta operatiivisissa tehtävissä. Haluan omasta puolestani esittää kiitokset sekä asiakkaan edustajille, että Millogin työyhteisölle hyvästä yhteistyöstä vuosien varrella, toteaa Kohtamäki.

Kiitämme Veli-Mattia hänen pitkästä, uraauurtavasta ja arvokkaasta työpanoksestaan Millogin ja Suomen maanpuolustuksen hyväksi ja toivomme kaikkea hyvää uuteen elämänvaiheeseen! Samalla toivotamme Harmaalalle ja Sälliselle menestystä uusiin työtehtäviin!

Lisätietoja toimitusjohtaja Sami Pitkänen, sami.pitkanen@millog.fi