Millog-yhtiöt ovat mukana Teknologia 22 -messuilla Helsingissä 3.–5.5. ja Pohjoinen Teollisuus 2022 -messuilla Oulussa 18.–19.5.

Millog-yhtiöiden palvelut ovat esillä teollisuuden kevään suurtapahtumissa, joihin molempiin on vapaa sisäänpääsy. Pistä päivämäärät ylös ja tule keskustelemaan asiantuntijoidemme kanssa kiinnostavista ratkaisuistamme teollisuuden tarpeisiin.

Millog-yhtiöiden palvelut ovat saatavilla nyt myös teollisuuden, infran ja liikenteen toimialojen tarpeisiin. Meillä on pitkä tausta viranomaisten ja maanpuolustuksen toiminnan ja huoltovarmuuden turvaamisessa, mutta olemme laajentaneet tarjontaamme elinkeinoelämän asiakkuuksiin.

Meiltä löytyy vahva osaaminen esimerkiksi huoltoon, logistiikkaan ja kunnossapitoon, turvalliseen viranomais- ja ammattilaisviestintään sekä huipputeknisiin optroniikan tuotteisiin ja palveluihin. Kattavat palvelumme ovat saatavilla koko maan laajuisesti ja kaikissa olosuhteissa – myös poikkeusoloissa.

Esittelemme palveluitamme kahdessa kevään teollisen alan suurtapahtumassa. Yhtiöperheemme on mukana Teknologia 22 -messuilla Helsingissä 3.–5. toukokuuta ja Pohjoinen Teollisuus 2022 -messuilla Oulussa 18.–19. toukokuuta. Molemmissa tapahtumissa mukana ovat Millog Oy:n sekä tytäryhtiöiden Senop Oy:n ja Virve Tuotteet ja Palvelut Oy:n asiantuntijat.

Odotamme innolla kohtaamisia messuilla, mutta asiantuntijamme ovat aina tavoitettavissa myös puhelimesta tai sähköpostitse. Meihin voi olla yhteydessä matalalla kynnyksellä, mikäli haluat lisätietoa palveluistamme.

Lue lisää tarjoomastamme teollisuudelle.

Teknologia 22

Helsingin Messukeskuksessa 3.–5. toukokuuta järjestettävä Teknologia 22 on Pohjoismaiden johtava teknologiatapahtuma. Tänä vuonna tapahtuman teemana on Kestävän huomisen ratkaisut. Tapahtumassa esitellään teollisuuden tuoreimmat innovaatiot ja kiinnostavimmat ratkaisut. Voit tutustua messujen ohjelmaan ja aukioloon tarkemmin tapahtuman verkkosivuilla.

Esittelemme messupisteellämme (7n120) monipuolisia palveluitamme teollisuuden tarpeisiin. Piipahda messupisteellämme, mikäli haluat kuulla esimerkiksi:

  • Logistiikan, kunnossapidon ja älykkään elinkaaren hallinnan palveluista
  • Luotettavista ja nopeista ammattilaisviestinnän ratkaisuista ja tuotteista
  • Tarkkuusoptiikan valmistus- ja asiantuntijapalveluista

Teknologia 22 -messuille osallistuminen on maksutonta, mutta vaatii rekisteröitymisen tapahtuman verkkosivuilla.

Pohjoinen Teollisuus 2022

Pohjoinen Teollisuus 2022 on teollisuuden suurtapahtuma, joka järjestetään Ouluhallissa Oulussa 18.–19. toukokuuta. Tapahtuman teemana on tänä vuonna Pohjoisen menestyksen tekijät. Messuilla esillä ovat erityisesti pohjoisen Suomen teollisuuden keskeiset puheenaiheet, kuten teollisuuden tulevaisuus, kestävä kehitys ja tulevat suurhankkeet sekä uusimmat lanseeraukset. Lue messujen ohjelmasta lisää tapahtuman verkkosivuilta.

Yhtiöperheemme messupisteellä (506) esittelyssä ovat tämän hetken parhaat ratkaisumme teollisten toimijoiden tarpeisiin, erityisesti kaivosalalle. Messupisteellämme kuulet lisää muun muassa seuraavista aiheista:

  • Logistiikan, kunnossapidon ja älykkään elinkaaren hallinnan palvelut
  • Turvallisen ja luotettavan ammattilaisviestinnän ratkaisut ja tuotteet
  • Vaativien olosuhteiden lämpökameraratkaisut

Pohjoinen Teollisuus 2022 -messuille osallistuminen on maksutonta, mutta vaatii rekisteröitymisen tapahtuman verkkosivuilla.

Kysy lisää!

Toni Leppänen

Myyntijohtaja
Senop Communications