SA-kaupan suosittu huutokauppa on jälleen täällä! – Tule tekemään löytöjä Puolustusvoimien käytöstä poistetuista tavaroista Tampereelle 11.–12.5.

Maastohenkilöautoja rivissä huutokaupan pihalla.
SA-kaupan toukokuun huutokaupassa on myynnissä noin 70 erilaista moottoriajoneuvoa.

SA-kaupan toukokuisessa huutokaupassa on myynnissä satoja Puolustusvoimien käytöstä poistettuja tuotteita aina käyttötavaroista kalustoon asti. Huudettavana on esimerkiksi lukuisia erilaista moottoriajoneuvoa, kuten kuorma-autoja, henkilöautoja ja moottoripyörä. Huutojen joukossa on myös perävaunuja ja erilaisia kontteja.

Millogiin kuuluvan SA-kaupan järjestämä Puolustusvoimien käytöstä poistetun materiaalin huutokauppa järjestetään Tampereella Petsanpuistossa 11.–12. toukokuuta 2022. Myytävä materiaali on nähtävillä myyntipaikalla 10. toukokuuta.

Huudettavana on jälleen monipuolinen kattaus Puolustusvoimien käyttötavaraa ja kalustoa – yhteensä huutoja on noin 580 kappaletta. Myynnissä on esimerkiksi noin 70 kappaletta erilaisia moottoriajoneuvoja, kuten maastokuorma-autoja, kuorma-autoja, henkilöautoja, maastohenkilöautoja, pakettiautoja ja moottoripyöriä. Lisäksi huudettavana on korjaamokoneita, perävaunuja, kontteja sekä muuta kuljetus- ja korjaamoalan materiaalia.

Huutokaupan lisäksi tapahtumassa myydään kiinteällä hinnalla muun muassa sarkapukuja, päällystakkeja, kenttälakkeja, työkaluja ja sotilaspolkupyöriä.

SA-kaupan huutokauppa

Mikä: Puolustusvoimien käytöstä poistetun materiaalin huutokauppa.

Milloin: Huutokaupat 11.–12.5.2022, klo 9–16. Myytävä tavara on nähtävillä 10.5. kello 9–15.

Missä: Petsanpuisto 22, 33330 Tampere.

Kenelle: Tapahtumaan on avoin pääsy. Huutokaupassa on rekisteröidyttävä huutajaksi. Sen voi tehdä joko kassalla huutokaupan näyttöpäivänä 10.5. kello 10 alkaen tai huutokauppapäivinä kello 8 alkaen.

SA-kauppa on olennainen osa Millogin tekemää jälkikäsittelytyötä. SA-kauppa myy Puolustusvoimien käytöstä poistettua tavaraa, kuten vaatteita, käyttötavaroita ja kalustoa. Tuotteet tulevat kauppaan suoraan Puolustusvoimilta. Tuotteita myydään vain Hämeenlinnassa sijaitsevassa SA-kaupassa ja erillismyyntitapahtumissa huutokauppojen yhteydessä.