Millog-yhtiöiden meritoimialan asiantuntijat ovat tavattavissa Navigate 2022 -messuilla Turussa 1.–2.6.2022

Telakkatyöntekijä heilauttaa kättä tervehdykseksi laivan kannella

Meillä Millog-yhtiöillä on vuosikymmenten kokemus meriteknisistä palveluista. Yhdessä yhtiöperheenä pystymme tarjoamaan kokonaisvaltaiset palvelut aina telakoinnista satamarakenteiden huoltoon asti. Tule kuulemaan lisää tarjonnastamme meritoimialalle Navigate 2022 -messuille Turkuun 1.–2.6.

Turun Messukeskuksessa 1.–2. kesäkuuta 2022 järjestettävät Navigate 2022 -messut keräävät yhteen sekä kotimaiset että kansainväliset meriteollisuuden ja merenkulun ammattilaiset ja yritykset. Myös Millog-yhtiöiden meritoimialan asiantuntijat ovat mukana tapahtumassa!

Navigate -messut järjestetään Turussa joka toinen vuosi. Messut koostuvat näytteilleasettajista sekä kansainvälisestä konferenssiohjelmasta, puheista ja ajankohtaisista paneelikeskusteluista. Voit tutustua tapahtumaan tarkemmin sen verkkosivuilla.

Yhtiöperhettämme Navigate 2022 -messuilla edustavat Millog ja tytäryhtiömme Western Shipyard, Laivakone ja Hämeen Diesel.

Meillä Millog-yhtiöillä on vuosikymmenten osaaminen ja kokemus meriteknisistä palveluista ja yhtiöperheenä pystymme palvelemaan meritoimialaa kattavasti. Toimintamme sisältää laivojen telakoinnit ja laajat kunnossapidon palvelut aina moottoreiden huoltoa myöten sekä satamarakenteiden huoltotyöt.

Lämpimästi tervetuloa tapaamaan meitä Navigate 2022 -messuille! Millog-yhtiöt löydät Turun Messukeskuksesta osastolta A/37.

Voit lukea lisää Millog-yhtiöistä ja palveluistamme täältä. Lisätietoja tarjonnastamme meritoimialalle saat myös seuraavilta verkkosivuilta: Oy Western Shipyard Ltd, Laivakone Oy ja Hämeen Diesel Oy.

Asiantuntijamme vastaavat mielellään kysymyksiisi myös puhelimessa tai sähköpostitse!

Kysy lisää!

Jukka Suvanto

Myyntipäällikkö

  • +358 (0)40 566 9431