Millog on mukana Valtio Expossa Helsingissä 7.5.2024

Millogin asiantuntijat ovat mukana Valtio Expossa kertomassa palveluistamme kriittisen infrastruktuurin turvaamiseksi kaikissa tilanteissa. Valmiusjohtaja Petri Seppälän tietoiskussa saat vinkkejä varuatumiseen huoltovarmuuskriittisen yrityksen näkökulmasta.

Millog on mukana Valtio Expossa Marina Congress Centerissä Helsingissä tiistaina 7. toukokuuta 2024. Valtio Expo on valtionhallinnon suurin vuotuinen tapahtuma tarjoten kohtaamispaikan valtionhallinnon asiantuntijoille, päättäjille sekä yhteistyökumppaneille. Tapahtuman järjestää Valtiokonttori.

Messujen lisäksi tilaisuus sisältää mielenkiintoisia ja ajankohtaisia puheenvuoroja sekä tietoiskuja. Myös Millogin valmiusjohtaja Petri Seppälä puhuu tapahtumassa varautumisesta huoltovarmuuskriittisessä yrityksessä ja jakaa vinkkejä varautumiseen liittyen. Tervetuloa kuuntelemaan tietoiskua!

Varautuminen huoltovarmuuskriittisessä yrityksessä

  • 7.5. kello 10.30–10.50, huoneessa Nordia

Millog tunnetaan kyvykkyydestä palvella viranomaisia, joilla on kriittinen vaikutus ihmisten ja yhteiskunnan turvallisuuteen, toimintakykykyyn ja hyvinvointiin. Vahvuuksiamme ovat etenkin pelastus-, suojelu- ja turvallisuusalan tuntemus. Palvelemme monipuolisesti myös kuntien ja kaupunkien tekniseen kalustoon, logistiikkaan sekä kriittisiin viestintäjärjestelmiin liittyviä tarpeita.

Lämpimästi tervetuloa tapaamaan asiantuntijoitamme ja tutustumaan palveluihimme. Nähdään Valtio Expossa osastollamme 49!

Valtio Expo 2024

Missä: Marina Congress Center, Katajanokanlaituri 6, 00160 Helsinki
Milloin: 7.5.2024 kello 8–16
Kenelle: Tapahtuma on tarkoitettu valtionhallinnon edustajille sekä tapahtumassa mukana olevien näytteilleasettajien edustajille.

Lue lisää tapahtumasta!