Millog ja Senop ovat mukana Palopäällystöpäivillä Oulussa 22.–23.3.

Tule tapaamaan Millogin yhtiöperheen asiantuntijoita Palopäällystöpäiville Ouluun. Esittelemme osastollamme muun muassa pelastus- ja suojelumateriaalin huolto-, kunnossapito- ja varastointipalveluitamme sekä turvallisen ja luotettavan ammattilaisviestinnän ratkaisujamme.

Millog ja tytäryhtiö Senop ovat mukana pelastusalan ammattitapahtumassa Palopäällystöpäivillä Oulussa 22.–23. maaliskuuta 2023. Suomen Palopäällystöliiton järjestämässä tapahtumassa keskustellaan monipuolisesti pelastustoimen ajankohtaisista aiheista, kuten pelastusalan toimijoiden roolista nopeasti muuttuneessa toimintaympäristössä. Millog tukee tapahtumaa jälleen yhtenä pääsponsorina.

Millog-yhtiöt palvelevat yrityksiä ja viranomaisia, joilla on kriittinen vaikutus ihmisten ja yhteiskunnan turvallisuuteen, toimintakykyyn ja hyvinvointiin. Palo- ja pelastustoiminta on tärkeä osa turvallista yhteiskuntaa ja alan tuntemus on yksi vahvuuksiamme.

Yhtiöperheestämme löytyy kattava valikoima palveluita ja tuotteita palo- ja pelastusviranomaisten tarpeisiin. Tarjoamme Millogilla muun muassa kokonaisvaltaiset huolto-, kunnossapito– ja varastointipalvelut sekä elinkaaripäivitykset suojelu- ja pelastusmateriaalille sekä pelastusjärjestelmille. Valtakunnallisen palveluverkostomme ansiosta palvelumme ovat saatavilla kaikkialla Suomessa. Senop Communicationsin ammattilaisviestinnän asiantuntijat varmistavat puolestaan, että viranomaisten ja
yritysten viestintä on nopeaa ja luotettavaa kaikissa tilanteissa.

Tervetuloa verkostoitumaan Millog-yhtiöiden asiantuntijoiden kanssa Palopäällystöpäiville!

Palopäällystöpäivät 2023

Paikka: Oulun kaupunginteatteri, Kaarlenväylä 2, Oulu, 90015
Ajankohta: 21.–23.3.2023
Lisätietoja tapahtumasta: www.sppl.fi/kalenteri/palopaallystopaivat-2023

Kysy lisää!

Kari Relander

Kehityspäällikkö

Millog-yhtiöt turvaa yritysten ja viranomaisten toimintavarmuutta ja tehokkuutta kaikissa ja tilanteissa ja olosuhteissa. Avaintoimialojamme ovat teollisuus, infra ja liikenne sekä maanpuolustus ja viranomaistoiminta. Millog-yhtiöperheen muodostavat Millog Oy ja tytäryhtiöt Millog Marine & Power Oy sekä Senop Oy.

Työllistämme yli 1200 turvallisuusselvitettyä asiantuntijaa 30 toimipaikassamme ympäri Suomen. Missiomme on vahva – rakennamme yhdessä entistä parempaa ja turvallista tulevaisuutta.