Millogin optroniikkaan liittyvä uustuotanto siirretään tytäryhtiö Senopiin 1. kesäkuuta 2023


Millog Oy on päättänyt siirtää liiketoimintasiirtona kaiken optroniikkaan liittyvän uustuotannon tytäryhtiölleen Senop Oy:lle. Siirto tapahtuu 1. kesäkuuta 2023.

Millog käynnisti 18. tammikuuta 2023 muutosneuvottelut yhdessä Senopin kanssa koskien harkinnassa olevaa liiketoimintasiirtoa ja siitä mahdollisesti johtuvia yhteistoimintalaissa tarkoitettuja henkilöstövaikutuksia.

Optroniikkaliiketoiminnan kehittyessä ja kasvaessa merkittävästi nykyinen toimintamalli ei tue liiketoimintaa parhaalla mahdollisella tavalla. Optroniikan uustuotannon siirtäminen Senopille on luontevaa, sillä toiminta on muusta Millogin kunnossapitotoiminnasta poikkeavaa. Jatkossa Millog voi keskittyä optroniikan kunnossapidon prosessien ja osaamisen kehittämiseen varmistaen näin huoltovarmuuden ja Senop uustuotannon kehittämiseen.

Senopille siirrettävään liiketoimintakokonaisuuteen kuuluvat optroniikan tuotteiden, komponenttien ja optiikan valmistus, laitteiden lopputestaus, hankinta ja materiaalinhallinta sekä optroniikan uustuotannon logistiikkatoiminnot.

Lisätietoja: toimialajohtaja Marko Kinnunen, Millog Oy, marko.kinnunen@millog.fi ja toimitusjohtaja Aki Korhonen, Senop Oy, aki.korhonen@senop.fi