Millog on mukana Digiturvallisuus 2023 -tapahtumassa Jyväskylässä 30.3.

Tule tapaamaan Millogin asiantuntijoita digiturvallisuuden huipputapahtumaan Jyväskylään.

Digiturvallisuuden Suomen huipputapahtuma järjestetään torstaina 30. maaliskuuta 2023 Paviljongissa, Jyväskylässä. Digiturvallisuus 2023 -tapahtuma kokoaa yhteen alan eturivin toimijat, yhteistyökumppanit, asiakkaat ja opiskelijat. Myös Millog on mukana tapahtumassa!

Pitkä kokemuksemme vaativan kunnossapidon, elinkaaren hallinnan ja logistiikan saralla näkyy varmoina otteina osaamisessamme niin maalla, merellä kuin digitaalisessa maailmassa. Kokeneena puolustus- ja turvallisuusteknologian asiantuntijana erikoisosaamistamme on järjestelmien toiminta- ja suorituskyvyn varmistaminen ensiluokkaisen kyberturvan, älykkään ylläpidon sekä perusteellisen testauksen avulla.

Digiturvallisuus 2023 -tapahtumassa kuullaan muun muassa Test & QM Managerimme Harri Valkosen esitys ”Millog − näköalapaikka kyberturvan etulinjassa”. Harrin puheenvuoro on kuultavassa ohjelmalava Intarassa kello 17–17.15.

Haluatko kuulla lisää palveluistamme ja parhaista ratkaisuistamme kybersietoisuuden ja järjestelmien suorituskyvyn varmistamiseksi? Tai kiinnostaisiko sinua työskennellä kyberturvan ja puolustusteknologian viimeisimpien innovaatioiden parissa? Tervetuloa verkostoitumaan kanssamme tapahtumaan!

Digiturvallisuus 2023

Paikka: Messu- ja tapahtumakeskus Paviljonki, Lutakonaukio 12, 40100 Jyväskylä
Ajankohta: 30.3.2023, Klo 10−18
Lisätietoja tapahtumasta: www.paviljonki.fi/messut/digiturvallisuus/

Kysy lisää

Kari Relander

Kehityspäällikkö