Millog on mukana TAVASTIArekry -tapahtumassa 6.10.

Esittelemme Millogin yhtiöperheen toimintaa sekä uramahdollisuuksia Ammattiopisto Tavastian opiskelijoille suunnatussa TAVASTIArekry-tapahtumassa 6. lokakuuta.

Ammattiopisto Tavastian opiskelijoille suunnattu rekrytapahtuma TAVASTIArekry yhdistää opiskelijat ja yritykset. Mukana on yli 30 yritystä ja yhteisöä, jotka esittelevät tapahtumassa toimintaansa sekä työ-, harjoittelu- ja sesonkityöpaikkojaan. Myös me Millogilta olemme mukana esittelemässä toimintaamme ja kertomassa Millog-yhtiöiden monipuolisista uramahdollisuuksista.

Millogin yhtiöperheellä on kymmeniä toimipaikkoja ympäri Suomen. Toimimme myös Kanta-Hämeessä Hattulassa, Riihimäellä ja Hämeenlinnassa. Yli 1200 työntekijäämme edustavat osaamisellaan Suomen ehdotonta kärkeä.

Meillä työskennellään ainutlaatuisessa työympäristössä. Millogilla huollamme Puolustusvoimien kalustoa sekä tuotamme elinkaarikunnossapidon palveluita myös muille viranomaisille ja teollisuuden toimijoille, joiden toiminnan jatkuvuudella ja turvallisilla työskentelyolosuhteilla on merkitystä koko yhteiskunnalle. Yhtiöperheeseemme kuuluva Millog Marine & Power tarjoaa puolestaan kokonaisvaltaisia meriteknisiä ja meritekniikan ja moottorien kunnossapitoa. Lisäksi yhtiöperheemme jäsen Senop on erikoistunut vaativiin optroelektronisiin ratkaisuihin sekä turvalliseen viranomais- ja ammattilaisviestintään.

Toimintamme kehittyessä etsimme aktiivisesti uusia kollegoita joukkoomme Millog-yhtiöihin. Rekrytoimme yhtiöperheeseemme vuosittain myös kymmeniä työharjoittelijoita, opinnäytetöiden tekijöitä ja kesätyöntekijöitä. Suurin osa toisen asteen harjoittelupaikoistamme liittyy tyypillisesti asentajakoulutukseen, logistiikkaan tai koneistukseen.

Tule tapaamaan meitä TAVASTIArekryyn ja kuulemaan lisää urasta Millog-yhtiöissä. Nähdään TAVASTIArekryssa!

TAVASTIArekry

  • 6.10. kello 9–11, Ammattiopisto Tavastian S-rakennus, Hattelmalantie 8, Hämeenlinna