Suosittu Puolustusvoimilta poistetun materiaalin huutokauppa järjestetään jälleen Kalkussa Tampereella 19.10.

Telakuorma-auto ilman teloja

Millogin järjestämässä huutokaupassa myydään muun muassa erilaisia moottoriajoneuvoja, perävaunuja, kontteja ja työkaluja sekä muuta kuljetus- ja korjaamoalan materiaalia.

Puolustusvoimien käytöstä poistetun materiaalin huutokauppa järjestetään Kalkussa Tampereella keskiviikkona 19. lokakuuta kello 8 alkaen osoitteessa Petsanpuisto 22. Huutokaupassa myytävä materiaali on nähtävänä myyntipaikalla huutokauppaa edeltävänä päivänä kello 9-15 välisenä aikana.

Kalkun huutokaupassa myynnissä on noin 350 erilaista huutoa. Myytävän materiaalin joukossa on erilaisia moottoriajoneuvoja, kuten yli kymmenen telakuorma-autoa (ilman teloja) ja useita moottorikelkkoja. Lisäksi kaupan on korjaamokoneita, erilaisia perävaunuja, kontteja ja muuta kuljetus- ja korjaamoalan materiaalia. Myytävän materiaalin maastavientiin saattaa tulla rajoituksia joidenkin kohteiden osalta.

Kaikki materiaali huutokaupataan romuksi merkittynä materiaalin kunnosta riippumatta. Huutokaupattava materiaali on Puolustusvoimien omaisuutta. Puolustusvoimien strategisena kumppanina Millog vastaa tapahtuman järjestämisestä.

SA-kaupalla on Kalkun huutokaupan yhteydessä erillismyyntipiste, jossa Puolustusvoimien hylkäämää ja käytöstä poistamaa materiaalia myydään kiinteällä hinnalla. SA-kaupan pisteellä myynnissä on muun muassa vaatteita, työkaluja, sotilaspolkupyöriä ja ahkioita. SA-kaupan myyntipiste on auki myös huutokaupattavan materiaalin näyttöpäivänä kello 9–15.

Tietoa myytävästä materiaalista ja valokuvia päivitetään Kalkun huutokaupat.com -sivulle pitkin lokakuuta.

Kalkun huutokauppa

Mikä: Puolustusvoimien käytöstä poistetun materiaalin huutokauppa

Milloin: Huutokauppapäivä 19.10.2022. Tapahtuma alkaa kello 8. Myytävä tavara on nähtävillä huutokauppapaikalla 18.10. kello 9–15

Missä: Petsanpuisto 22, 33330 Tampere

Kenelle: Tapahtumaan on avoin pääsy. Huutokaupassa on rekisteröidyttävä huutajaksi. Sen voi tehdä joko kassalla huutokaupan näyttöpäivänä 18.10. kello 10 alkaen ja huutokauppapäivinä kello 8 alkaen