Millog ja tytäryhtiö Senop ovat mukana puolustus- ja ilmailualan ammattitapahtumassa SecD-Dayssa 8.–9.2.

Millog ja tytäryhtiö Senop ovat mukana Puolustus- ja Ilmailuteollisuus PIA ry:n järjestämässä konferenssi- ja messutapahtumassa SecD-Dayssa 8.–9. helmikuuta 2023.

Helsingissä Tapahtumakeskus Koskenrannassa järjestettävän kansainvälisen tapahtuman teemana on ”Defence Market in the New Era”. Tapahtuman tavoitteena on edistää Suomen kokonaisvaltaista turvallisuutta lisäämällä tietoa ajankohtaisista aiheista, tuotteista, palveluista ja toimijoista/tuottajista sekä lisäämällä vuorovaikutusta eri toimijoiden välillä.

Kaksipäiväinen ammattitapahtuma on erinomainen tilaisuus tavata suomalaisia puolustus-, ilmailu- ja turvallisuusyrityksiä sekä viranomaissektorin toimijoita. Konferenssin ohjelma koostuu korkeatasoisista puheista ja esityksistä suomalaisilta ja kansainvälisiltä hallituksen ja elinkeinoelämän edustajilta sekä kansainvälisiltä järjestötoimijoilta. Millogin valmiusjohtaja Petri Seppälä kertoo tapahtumalavalla muun muassa uhkiin varautumisesta. Seppälän puheen voi kuulla tapahtumassa torstaina 9. helmikuuta kello 12.30 alkaen.

Tapahtuma on viranomaisille maksuton, mutta edellyttää ennakkoilmoittautumista.

Tervetuloa verkostoitumaan Millog-yhtiöiden asiantuntijoiden kanssa SecD-Day tapahtumaan!

SecD-Day 2023

Paikka: Tapahtumakeskus Koskenranta, Helsinki
Aukioloajat: ke 8.2. klo 9–16 ja to 9.2. klo 9–16
Lisätietoja tapahtumasta: SecD-Day Conference and Exhibition 2023

Millog-yhtiöt turvaa yritysten ja viranomaisten toimintavarmuutta ja tehokkuutta kaikissa ja tilanteissa ja olosuhteissa. Avaintoimialojamme ovat teollisuus, infra ja liikenne sekä maanpuolustus ja viranomaistoiminta. Millog-yhtiöperheen muodostavat Millog Oy ja tytäryhtiöt Millog Marine & Power Oy sekä Senop Oy.

Työllistämme yli 1200 turvallisuusselvitettyä asiantuntijaa 30 toimipaikassamme ympäri Suomen. Missiomme on vahva – rakennamme yhdessä entistä parempaa ja turvallista tulevaisuutta.