Millog lahjoitti joulumuistamisiin tarkoitetut varat Ukrainan kriisistä kärsivien auttamiseksi

Suomen Punainen Risti auttaa Ukrainan kriisistä kärsiviä muun muassa lähettämällä avustustyöntekijöitä ja materiaaliapua Ukrainaan ja sen lähialueille sekä auttamalla Suomeen saapuvia pakolaisia.

Tänä vuonna lahjoitimme yhteistyökumppaneidemme joulutervehdyksiin ja -muistamisiin varatun summan Suomen Punaiselle Ristille kohdistettavaksi Ukrainan avustusoperaatioon.

SPR auttaa Ukrainan kriisissä haavoittuvimmassa asemassa olevia monin eri tavoin. SPR muun muassa tukee rahallisesti Punaisen Ristin kansainvälistä avustusoperaatiota, lähettää avustustyöntekijöitä ja materiaaliapua Ukrainaan ja sen lähialueille sekä auttaa Suomeen saapuvia pakolaisia.

– Juuri nyt Ukrainassa varaudutaan talveen. Kylmenevät säät ja kotien ja energialaitosten tuhoutuminen iskuissa lisäävät avun tarvetta. Suomen Punainen Risti on toimittanut maahan muun muassa lämmittimiä ja generaattoreita. Käteisavulla haavoittuvimmassa asemassa olevat voivat hankkia esimerkiksi lääkkeitä tai ruokaa, sanoo Suomen Punaisen Ristin kansainvälisen katastrofiavun päällikkö Marko Korhonen.

Lisätietoa Suomen Punaisen Ristin työstä Ukrainan kriisistä käsivien auttamiseksi voit lukea osoitteessa https://www.punainenristi.fi/punainen-risti-auttaa-ukrainassa/

Toivotamme kaikille rauhallista joulunaikaa ja turvallista uutta vuotta!