Puolustusvoimien käytöstä poistetun materiaalin huutokauppa järjestetään jälleen Tervolassa 27.8.

Millogin järjestämässä huutokaupassa myydään muun muassa erilaisia moottoriajoneuvoja, perävaunuja ja työkaluja sekä muuta kuljetus- ja korjaamoalan materiaalia.

Puolustusvoimien käytöstä poistetun materiaalin huutokauppa järjestetään Tervolassa lauantaina 27. elokuuta kello 8 alkaen. Huutokauppa järjestetään osoitteessa Kivalontie 294. Huutokaupassa myytävä materiaali on nähtävänä myyntipaikalla perjantaina 26. elokuuta kello 9–15 välisenä aikana.

Tervolan huutokaupassa myynnissä on erilaisia moottoriajoneuvoja, kuten joitakin telakuorma-autoja. Lisäksi kaupan on erilaisia perävaunuja, hinattava voimakone, ulkorenkaita, kontteja, työkaluja, lämpöpuhaltimia, varaosia sekä muuta kuljetus- ja korjaamoalan materiaalia.

Millog vastaa huutokaupan järjestämisestä. Millog järjestää Puolustusvoimien käytöstä poistetun materiaalin huutokauppoja kahdesti vuodessa Tampereen Kalkussa. Myytävän materiaalin saatavuudesta riippuen huutokauppoja voidaan järjestää myös muilla paikkakunnilla. Pohjois-Suomen osalta huutokauppa on perinteisesti pidetty Tervolassa. Tänä vuonna huutokauppa järjestetään lisäksi Turun Pansiossa 8. syyskuuta.

SA-kaupalla on Tervolan huutokaupan yhteydessä erillismyyntipiste, jossa Puolustusvoimien hylkäämää ja käytöstä poistamaa materiaalia myydään kiinteällä hinnalla. SA-kaupan pisteellä myynnissä on muun muassa vaatteita, työkaluja ja ahkioita.

Tervolassa huutokaupattavan materiaalin myyntiluettelo julkaistaan 23. elokuuta mennessä tapahtuman huutokauppa.com -sivulla. Tietoa myytävästä materiaalista ja valokuvia päivitetään huutokaupan sivulle pitkin kesää.

Tervolan huutokauppa

Mikä: Puolustusvoimien käytöstä poistetun materiaalin huutokauppa.

Milloin: Huutokauppapäivä 27.8.2022 kello 8 alkaen. Myytävä tavara on nähtävillä 26.8. kello 9–15.

Missä: Kivalontie 294, 95300 Tervola.

Kenelle: Tapahtumaan on avoin pääsy. Huutokaupassa on rekisteröidyttävä huutajaksi. Sen voi tehdä kassalla joko huutokaupan näyttöpäivänä 26.8. kello 10 alkaen tai huutokauppapäivänä kello 8 alkaen.