Puolustusvoimien käytöstä poistettua materiaalia huutokaupataan Turun Pansiossa 8.9.

Millogin järjestämässä huutokaupassa myydään muun muassa erilaisia veneitä, perämoottoreita, dieselmoottoreita, voimakoneita ja työkaluja.

Puolustusvoimien käytöstä poistetun materiaalin huutokauppa järjestetään Turun Pansiossa torstaina 8. syyskuuta kello 10 alkaen. Huutokauppa järjestetään osoitteessa Pansiontie 52. Huutokaupassa myytävä materiaali on nähtävänä myyntipaikalla huutokauppapäivänä tuntia ennen huutokaupan alkua.

Turun Pansion huutokaupassa myynnissä on noin 190 erilaista huutoa. Kaupan on erityisesti vesillä liikkumiseen liittyvää materiaalia, kuten erilaisia veneitä, veneenkuljettimia, perämoottoreita ja dieselmoottoreita. Lisäksi huudettavana on muun muassa varaosia, työkaluja, voimakoneita ja kontteja.

Millog vastaa huutokaupan järjestämisestä. Millog järjestää Puolustusvoimien käytöstä poistetun materiaalin huutokauppoja perinteisesti kahdesti vuodessa Tampereen Kalkussa. Myytävän materiaalin saatavuudesta riippuen huutokauppoja voidaan järjestää myös muilla paikkakunnilla. Pohjois-Suomen osalta huutokauppa on perinteisesti pidetty Tervolassa. Tänä vuonna huutokauppa järjestetään lisäksi Turun Pansiossa.

Lisätietoja Turun Pansiossa huutokaupattavasta materiaalista löydät tapahtuman huutokauppa.com -sivulta.

Pansion huutokauppa

Mikä: Puolustusvoimien käytöstä poistetun materiaalin huutokauppa.

Milloin: Huutokauppapäivä 8.9.2022 kello 10 alkaen. Myytävä tavara on nähtävillä myyntipaikalla huutokauppapäivänä kello 9–10.

Missä: Pansiontie 52, 20100 Turku.

Kenelle: Tapahtumaan on avoin pääsy. Huutokaupassa on rekisteröidyttävä huutajaksi. Sen voi tehdä kassalla huutokauppapäivänä kello 9 alkaen.