Tapaa Millog ja Senop Yhdyskuntatekniikan näyttelyssä Jyväskylässä 10.-11.5.

Yhdyskuntatekniikan näyttely on Suomen suurin infra-alan näyttely- ja seminaaritapahtuma. Millogin ja Senopin asiantuntijat ovat paikalla kertomassa palveluistamme kriittisen infrastruktuurin turvaamiseksi kaikissa tilanteissa. Esittelemme osastollamme muun muassa varavoimakoneiden ja CBRN-suojainten sekä -mittalaitteiden kunnossapitopalveluitamme ja turvallisen ammattilaisviestinnän ratkaisujamme.

Millog ja tytäryhtiö Senop ovat mukana Yhdyskuntatekniikan näyttelyssä Jyväskylän Paviljongissa 10.–11. toukokuuta. Yhdyskuntatekniikka-näyttely on Suomen suurin infra-alan näyttely, joka kerää yhteen infra-alan yritykset ja kunnat ympäri Suomen. Samassa yhteydessä järjestetään myös vesihuoltoalan vuosittainen seminaaritapahtuma Vesihuoltopäivät.

Puolustusvoimien strategisena kumppanina meillä Millogissa on vahva osaaminen kriittisen infrastruktuurin turvaamisesta. Tänä päivänä palvelemme monipuolisesti myös kuntien ja kaupunkien tekniseen kalustoon sekä logistiikkaan liittyviä tarpeita. Korkean turvallisuustason ratkaisumme liittyvät tyypillisesti ajoneuvojen ja materiaalien luotettavaan liikkumiseen sekä energiantuotannon ja veden jakelun turvaamiseen kaikissa olosuhteissa.

Meillä on myös pitkä kokemus kemiallisissa, biologisissa, radioaktiivisen säteilyn ja ydinonnettomuuden uhka- ja vaaratilanteessa käytetyistä CBRN-suojainten ja mittauskaluston kunnossapidosta ja huollosta. Asiantuntijamme voivat auttaa lisäksi CBRN-kaluston hankinnassa. CBRN-suojaimia, kuten kasvonaamareita ja suojapukuja sekä mittauskalustoa käyttävät etenkin palo- ja pelastusviranomaiset, poliisi ja Puolustusvoimat, mutta tietoisuus ja CBRN-valmius on parantunut viime vuosina myös esimerkiksi teollisuuden keskuudessa.

Tytäryhtiömme Senopin Communications-liiketoiminto tarjoaa turvallisia ammattilaisviestinnän laitteita ja palveluita erityisesti kriittisen infrastruktuurin organisaatioille. Senop Communicationsin laaja valikoima radio- ja älylaitteita, TETRA-laitteita VIRVE-verkkoihin, päätelaitteita, lisävarusteita ja sovelluksia mahdollistavat yksilöityyn tarpeeseen räätälöidyt ratkaisut.

Tervetuloa kuulemaan lisää palveluistamme Yhdyskuntatekniikan näyttelyyn. Millogin ja Senop Communicationsin asiantuntijat löydät osastolta C175!

Yhdyskuntatekniikan näyttely 2023

Missä: Jyväskylän Paviljonki, Lutakonaukio 12, 40100 Jyväskylä

Aukioloajat: Ke 10.5. kello 9–17 ja to 11.5. kello 9–16

Sisäänpääsy: Sisäänpääsy on maksuton, mutta edellyttää ilmoittautumista kävijäksi ennakkoon tai näyttelyyn tultaessa