Jari Kankainen on nimitetty Millog Marine & Power Oy:n Hämeenlinnan yksikön päälliköksi

Jari Kankainen aloitti Millog-yhtiöihin kuuluvan Millog Marine & Powerin Hämeenlinnan yksikön päällikkönä 1. toukokuuta. Kankaisen johdolla Hämeenlinnan yksikkö jatkaa asiakkaidensa palvelemista raskaan kaluston dieselmoottoreiden ja vaihdelaatikkojen kunnossapidossa sekä ajoneuvohuollossa.

Millog-yhtiöihin kuuluvan Millog Marine & Power Oy:n Hämeenlinnan yksikön johto vaihtuu. Avainasiakaspäällikkö Jari Kankainen aloitti Hämeenlinnan yksikönpäällikkönä 1. toukokuuta. Yksikköä aiemmin johtanut Toni Koivula siirtyi puolestaan Hämeenlinnan yksikön huoltopäällikön tehtävään.

Millog Marine & Powerin toimitusjohtaja Janne Sirviö kertoo, että muutokset tehtäviin tehtiin yhteisymmärryksessä ja hyvässä hengessä.

– Toteutettujen tehtävämuutosten kautta pääsemme hyödyntämään henkilöstömme tietotaitoa entistä tehokkaammin. Huoltopäällikkönä Toni on aiempaa paremmin kiinni arjen korjaamotoiminnassamme, ja samalla lunastamme Jarin pitkän kokemuksen yksikön johtamisesta eduksemme. Hämeenlinnan yksikkö jatkaa hyvissä ja osaavissa käsissä, Sirviö sanoo.

Kankaisella on laaja kokemus tuotannon suunnittelusta ja johtamisesta teollisuudessa. Hän on työskennellyt aiemmin myös Millog Marine & Powerin omistavassa Millogissa toimien muun muassa ajoneuvohuollon teknisenä päällikkönä, Kalkun ja Hattulan yksiköiden päällikkönä sekä viimeisimmäksi kehitysjohtajana. Vuodesta 2022 lähtien Kankainen on toiminut Millog Marine & Powerin avainasiakaspäällikkönä.

– Aloitan uudessa tehtävässäni raikkain mielin. Hämeenlinnan yksikönpäällikkönä saan edelleen toimia tiiviissä yhteistyössä asiakkaidemme kanssa, mutta samalla pääsen hyödyntämänään koko osaamistani ja kehittämään yksikön toimintaa eteenpäin. Meillä on Hämeenlinnassa hyvä yhteishenki ja osaava henkilöstö, ja on hienoa päästä luotsaamaan tätä yksikköä, Kankainen sanoo.

Millog Marine & Powerin Hämeenlinnan yksikkö jatkaa asiakkaidensa palvelemista pitkän historiansa aikana rakennetulla vankalla ammattiosaamisellaan raskaan kaluston dieselmoottoreiden ja vaihdelaatikkojen kunnossapidon sekä ajoneuvohuollon parissa.

Lisätiedot:
Jari Kankainen, Hämeenlinnan yksikönpäällikkö
puh. +358 40 315 7023, jari.kankainen@millog-mp.fi

Janne Sirviö, toimitusjohtaja, Millog Marine & Power Oy, janne.sirvio@millog-mp.fi

Millog Marine & Power Oy syntyi vuonna 2022 kolmen kokeneen yrityksen – Western Shipyardin, Hämeen Dieselin ja Laivakoneen – halusta palvella asiakkaitaan entistä kokonaisvaltaisemmin. Yhdistyneillä yrityksillä on pitkä historia: Hämeen Diesel perustettiin vuonna 1966, Laivakone vuonna 1969 ja Western Shipyard vuonna 1994. Kolmen toisiaan täydentävän meritekniikan, teollisuuden ja moottorien asiantuntijayrityksen liitto mahdollistaa kokonaisvaltaisen yhden luukun palvelun, jonka avulla asiakkaat saavat tarvitsemansa huollon ja kunnossapidon palvelut joustavasti ja kustannustehokkaasti.