Millog esittelee toimintaansa Sjöfartens Dag -tapahtumassa Maarianhaminassa 23.5.

Millog tuo toimintavarmuutta vesille. Tervetuloa tapaamaan asiantuntijoitamme Sjöfartens Dag -tapahtumaan Maarianhaminaan.

Maarianhaminassa Ahvenanmaalla torstaina 23. toukokuuta 2024 järjestettävä Sjöfartens Dag -tapahtuma tarjoaa loistavan tilaisuuden tutustua merenkulun alan yrityksiin ja asiantuntijoihin. Millog ja tytäryhtiö Millog Marine & Power ovat mukana tapahtumassa.

Puolustusvoimien strategisena kumppanina Millogille on karttunut vahva kokemus merenkulun kriittisestä kunnossapidosta. Tarkastelemme kunnossapitotarvetta aina koko elinkaaren näkökulmasta, jotta asiakkaamme saavat sijoittamalleen pääomalle parhaan mahdollisen tuoton ja hyödyn. Muiden meriteknisten palvelujen lisäksi huollamme ja korjaamme suurempienkin alusten vesisuihkuvetolaitteet ja jettitunnelit.

Yhdessä Millog Marine & Powerin kanssa tarjoamme kokonaisvaltaisia meriteknisiä huolto- ja kunnossapitopalveluita yhden luukun periaatteella. Millog Marine & Powerin erikoisosaamiseen kuuluvat huolto- ja korjaustelakoinnit sekä kenttähuolto. Lisäksi yritys toteuttaa laajamittaisia peruskorjaus- ja konversioprojekteja, kuten alusten modernisointeja ja käyttötarkoituksen muutoksia.

Sjöfartens Dag on kohtaamispaikka varustamoille, merenkulkuyrityksille ja merenkulusta kiinnostuneille. Tapahtumaan osallistuu vuosittain yli 100 näytteilleasettajaa.

Tervetuloa tutustumaan Millogin ja Millog Marine & Powerin toimintaan ja palveluihin Sjöfartens Dag -tapahtumaan!

Sjöfartens Dag 2024

Missä: Alandica kulttuuri & kongressi, 33 Strandgatan, Maarianhamina 22100, Ahvenanmaa
Milloin: To 23.5.2024 klo 9–17Kokonaisvaltainen huoltokumppani varmistaa, että aluksesi pysyvät vesillä pidempään ja keskeytykset liikennöinnissä jäävät lyhyiksi.
Lisätietoja: Sjöfartens Dag 2024