Millog tarjoaa monipuolisia uramahdollisuuksia niin asentajille, insinööreille kuin hallinnollisiin tehtäviin. Teemme töitä hyvällä fiiliksellä ja ”kyllä onnistuu” -asenteella, ja olemme aidosti ylpeitä työstämme.

Opiskelijat ja harjoittelijat

Millog on monipuolinen työpaikka, joka tarjoaa runsaasti mahdollisuuksia eri alojen opiskelijoille. Meillä pääset loistamaan käytännön työssä ja kasvattamaan osaamistasi koulutustasi vastaavaan työhön.

Millog tarjoaa harjoittelu- ja työssäoppimispaikkoja eri alojen opiskelijoille ympäri Suomea. Harjoittelu meillä antaa sinulle arvokasta työkokemusta ainutlaatuisessa työympäristössä. Tukenasi ovat esimies ja ammattitaitoiset työkaverit.

Voit hakea opintoihin liittyvään harjoitteluun tai työssäoppimiseen pitkin vuotta. Työskentelyyn meillä vaaditaan aina turvallisuusselvitys ja huumetesti. Selvitykset voivat kestää jopa muutaman kuukauden. Olethan siis haun kanssa ajoissa liikenteessä.

Jos olet kiinnostunut harjoittelusta Millogilla, jätä harjoitteluhakemus tai ota yhteyttä! Lisätietoja antaa henkilöstöasiantuntija Laura Pylväs, puh. 040 315 7671.

 

Millog Oy

Opiskelijoille