Tapaa Millog-yhtiöt Sjöfartens Dag-tapahtumassa Maarianhaminassa 1.6.

Millog-yhtiöt tuovat toimintavarmuutta vesille. Meritekniikan asiantuntijana Millog huoltaa nyt myös veneet ja jet-vetolaitteet ainutlaatuisen tekniikan avulla.

Millog-yhtiöiden meritoimiala on mukana perinteisessä Sjöfartens Dag -tapahtumassa kulttuuri- ja kongressitalo Alandicassa Maarianhaminassa 1. kesäkuuta 2023. Tapahtuma on varustamoiden, merenkulkuyritysten ja merenkulusta kiinnostuneiden kohtaamispaikka, johon osallistuu vuosittain yli 100 näytteilleasettajaa.

Millog-yhtiöt tunnetaan etenkin Puolustusvoimien, teollisuuden ja viranomaisten huoltokumppanina ja kunnossapitäjänä. Teemme täyden palvelun huoltoa myös vesillä, telakoilla ja satamissa. Laaja kokemuksemme merenkulun kriittisestä kunnossapidosta on tuonut erityisosaamista suurempienkin alusten huoltoon ja korjaukseen.

Sjöfartens Dag-tapahtumassa esittelemme muun muassa Millogin jet-vetolaitteiden uutta huoltopalvelua. Perinteisesti jettitunnelin korjauksessa irrotetaan ja vaihdetaan koko jet-yksikkö aluksen sisä- ja ulkopuolella. Millogin kustannustehokkaassa työtavassa vahingoittunut metalli aarporataan ja tunneliin asennetaan merialumiinista mittojen mukaan valmistettu, korroosionkestävä holkki. Huolto pidentää veneen käyttöikää sekä parantaa jet-vetolaitteen suorituskykyä. Merialumiiniholkin käyttäminen lyhentää telakointiaikaa ja säästää kustannuksia.

Millog-yhtiöihin kuuluva Millog Marine & Power tarjoaa kokonaisvaltaiset meritekniset huolto- ja kunnossapitopalvelut yhden luukun periaatteella. Huolto- ja korjaustelakointien ohella Millog Marine & Powerin erikoisosaamista ovat kenttähuolto sekä laajamuotoiset peruskorjaus- ja konversioprojektit, kuten modernisoinnit tai koko aluksen käyttötarkoituksen muuttaminen.

Lämpimästi tervetuloa tapaamaan asiantuntijoitamme Sjöfartens Dag-tapahtumaan!

Sjöfartens Dag 2023

Missä: Alandica kulttuuri & kongressi, 33 Strandgatan, Maarianhamina 22100, Ahvenanmaa
Milloin: To 1.6. klo 9–17
Sisäänpääsy: Tapahtuma vaatii rekisteröitymisen
Lisätietoja: Sjöfartens Dag 2023