Millog on mukana MILjazzissa Tampereen Hämeenpuistossa 6.6. – Tervetuloa tutustumaan toimintaamme

Puolustusvoimien MILjazz on kesäkuussa järjestettävä maksuton ulkoilmatapahtuma, jossa pääsee nauttimaan musiikkiesityksistä sekä tutustumaan Puolustusvoimien käyttämään kalustoon. Puolustusvoimien strategisena kumppanina Millog on mukana Tampereen tapahtumassa.

Puolustusvoimien kesäkiertue palaa juurilleen ja on jälleen MILjazz muutaman vuoden tauon jälkeen. Yhteensä seitsemällä paikkakunnalla järjestettävä maksuton ulkoilmatapahtuma saapuu Tampereelle tiistaina 6. kesäkuuta. Tuttuun tapaan myös Millog on mukana perinteikkäässä tapahtumassa! MILjazzissa pääsee nauttimaan musiikkiesityksistä sekä tutustumaan Puolustusvoimien sekä kumppaneiden toimintaan.

Millogin monipuoliseen toimintaan pääsee tutustumaan Hämeenpuistossa kello 14–18. Puolustusvoimien strategisena kumppanina olemme merkityksellinen osa maanpuolustuksen kokonaisuutta. Vastaamme muun muassa Maavoimien ja Merivoimien kaluston ja järjestelmien kunnossapidosta sekä varaosalogistiikasta. Myös poikkeusolojen toiminnan suunnittelu sekä harjoittelu ovat tärkeä osa jokaisen milloglaisen arkea. Vaikka työmme ei aina näy ulospäin, on se sitäkin arvokkaampaa.

Tampereen MILjazzissa esillä on laaja kirjo Puolustusvoimien nykykalustoa. Kalustonäyttelyssä voi nähdään muun muassa taistelupanssarivaunu Leopard 2A6, panssarihaupitsi K9, miehistönkuljetuspanssariajoneuvo Pasi, Panssarimuseolta saapuva T-20 Komsomolets -panssaritraktori ja panssarintorjuntatykki 37 PstK 40. Myös sotilaskodin kenttäleipomo paistaa tapahtumassa perinteisiä munkkejaan.

Satakunnan lennoston toteuttaman Hornet-ylilennon myötä kello 18 tapahtuma jatkuu konsertilla Laikunlavalla. Kaikille avoimessa konsertissa viihdyttävät Ilmavoimien big band, soullaulaja Sami Saari ja Varusmiessoittokunnan showband.

Tervetuloa tapamaan meitä milloglaisia MILjazzin Tampereen tapahtumaan sekä kuulemaan lisää toiminnastamme!

MILjazz Tampere 2023

Missä: Tampereen keskusta-alueella: kalustonäyttely järjestetään Hämeenpuistossa ja konsertti Laikunlavalla
Milloin: Ti 6.6. kalustonäyttely klo 14–18 ja konsertti klo 18–21
Sisäänpääsy: Tapahtumaan on vapaa pääsy
Lisätietoja: MILjazz Tampere 2023