Millog on mukana RekryExpo -tapahtumassa Turussa 15.11.

Kiinnostaisiko sinua ura Millogilla? Toimintamme kehittyessä etsimme aktiivisesti uusia osaajia asentajista asiantuntijoihin toimipaikoillemme eri puolille Suomea. Tule kuulemaan erilaisista työmahdollisuuksistamme RekryExpoille Turkuun.

Esittelemme Millogin yhtiöperheen laaja-alaista toimintaa ja monipuolisia tehtäviämme RekryExpoilla Turussa tiistaina 15. marraskuuta. Varsinais-Suomen suurin rekrytointitapahtuma kokoaa yhteen alueen työ- ja koulutustarjoajat. RekryExpo-messut antavat mahdollisuuden tutustua työnantajiin ja inspiroitua työmahdollisuuksista. Tapahtumaan on vapaa pääsy.

Tule tapaamaan meitä osastollemme Auditorio 1/35:

  • Turun Messukeskukseen tiistaina 15.11. kello 10­–17

Millog-yhtiöillä on kymmeniä toimipaikkoja ympäri Suomea. Toimimme myös Varsinais-Suomessa Turun Pansiossa ja Salon Teijossa. Yli tuhat työntekijäämme edustavat osaamisellaan Suomen ehdotonta kärkeä.

Meitä milloglaisia yhdistää halu tehdä merkityksellistä työtä paremman ja turvallisen tulevaisuuden eteen. Huollamme Puolustusvoimien kalustoa sekä tuotamme kunnossapidon palveluita myös muille viranomaisille ja teollisuuden toimijoille, joiden toiminnan jatkuvuudella ja turvallisilla työskentelyolosuhteilla on merkitystä koko yhteiskunnalle.

Toimintamme kehittyessä etsimme aktiivisesti uusia kollegoita joukkoomme. Rekrytoimme vuosittain myös kymmeniä työharjoittelijoita, opinnäytetöiden tekijöitä ja kesätyöntekijöitä.

Kerromme RekryExpoilla lisää monipuolisista uramahdollisuuksistamme. Nähdään Turussa!

Katso tältä videolta, mitä kaikkea milloglaiset tekevät!

Hyväksy statistics, marketing katsoaksesi videon