Millog ja Senop ovat mukana Palopäällystöpäivillä Jyväskylässä 9.–11.4.

Tule tapamaan Millogin ja Senopin asiantuntijoita Palopäällystöpäiville Jyväskylään ja kuulemaan lisää suojelu- ja pelastuskaluston sekä pelastusjärjestelmien kunnossapidon palveluistamme ja kriittisen ammattilaisviestinnän ratkaisuistamme.

Pelastus- ja turvallisuusalan vuoden kärkitapahtuma Palopäällystöpäivät kokoaa alan keskeiset toimijat Paviljonkiin Jyväskylään 9.–11. huhtikuuta 2024. Myös Millog ja tytäryhtiö Senop ovat mukana Suomen Palopäällystöliiton järjestämässä tapahtumassa. Millog on myös yksi tapahtuman tukijoista.

Meillä on vahva kokemus kriittisen infrastruktuurin ja viranomaisten toiminnan turvaamisesta. Tarjoamme myös kattavan valikoiman palveluita pelastus- ja turvallisuusalan tarpeisiin.

Millogilla huollamme ja kunnossapidämme pelastus- ja puhdistuskalustoa sekä kriittisiä järjestelmiä sekä autamme elinjaksosuunnittelussa aina hankintavaiheen vaatimusmäärittelystä kaluston käytöstä poistamiseen asti. Huollamme ja testaamme myös erilaisia optisia ja sähköisiä mittauslaitteita, säteilymittareita, kaasunilmaisimia sekä CBRN-suojavarusteita. Lisäksi olemme erikoistuneet turvallisuutta vaativien materiaalien ja komponenttien hankintaan, varastointiin sekä varastonhallintaan. Tytäryhtiömme Senopin Communications-tiimi puolestaan varmistaa, että viranomaisten ja yritysten viestintä on luotettavaa ja nopeaa kaikissa tilanteissa.

Valtakunnallinen palveluverkostomme takaa, että saat parasta mahdollista palvelua missä päin Suomea tahansa. Kaikki työntekijämme ovat turvallisuusselvitettyjä ja toimimme korkeiden tietoturvavaatimusten mukaisesti.

Tervetuloa Palopäällystöpäiville tutustumaan palveluihimme tarkemmin. Etsitään yhdessä ratkaisut tarpeisiisi!

Palopäällystöpäivät 2024

Paikka: Paviljonki, Lutakonaukio 12, Jyväskylä, 40100
Ajankohta: 9.–11.4.2024
Lisätietoja tapahtumasta: https://sppl.fi/kalenteri/palopaallystopaivat/

Kysy lisää!

Kari Relander

Kehityspäällikkö

  • +358 (0)40 315 7056