Korkean tason tietoturvaa vaativaankin tarpeeseen

Millog on kumppanisi kyber- ja tietoturvaratkaisuihin, tietoliikenneinfran elinjaksonhallintaan ja ylläpitoon sekä turvalliseen tietopalveluun.

Osaava kumppani yhdistää kaikki järjestelmät tietoturvallisesti toimivaksi kokonaisuudeksi

Tietomurrot voivat aiheuttaa merkittäviä maine- ja taloudellisia haittoja. Tietoturvallisesti rakennettu dataympäristö on teollisuusvakoilun ulottumattomissa ja eristetty julkisesta verkosta. Esimerkiksi tuotekehitysympäristöjen riittävää tietoturvaa tarvitaan, jotta vuotojen riski voidaan minimoida.

Suljetuissa tuotantoverkoissa tiedonkulun optimointi ja turvallisuus ovat avaintekijöitä etenkin, jos tiedon tulee kulkea useiden toimipisteiden välillä, ja palveluja käytetään verkon yli. Verkottunut tuotantojärjestelmä, joka sisältää erilaisia sulautettuja laitteistoja ja automaatiojärjestelmiä, vaatii erityistä suunnittelua, jotta järjestelmän ylläpito on vaivatonta ja tietoturva kunnossa.

Kun tuotantojärjestelmä koostuu useiden eri laitetoimittajien tuotantolaitteista, on ratkaisevaa, että järjestelmä rajapintoineen on dokumentoitu kattavasti ja sen hallinta on sujuvaa. Tällaisessa monitoimittajaympäristössä järjestelmästä tulee olla vastuussa toimija, joka osaa yhdistää koko laitteistokannan yhdeksi toimivaksi kokonaisuudeksi. Keskitetyllä ratkaisulla konfiguraationhallinta, yhteensopivuuksien varmistaminen ja hallitut päivitykset toteutuvat suunnitelmallisesti ja säännönmukaisesti.

Olemme kumppanisi, kun tavallinen ei riitä

Millog-yhtiöillä on pitkä ja monipuolinen kokemus tietoturvaltaan kaiken tasoisten verkkojen rakentamisesta ja ylläpidosta. Ammattilaisillamme on osaamista etenkin monimutkaisista tietoturvaa vaativista ratkaisuista yhteiskuntakriittisten järjestelmien parissa.

Osaamme valita oikean tietoturvan tason kulloisenkin projektin vaatimusten mukaan ja suunnitella kustannustehokkaimmat ja elinkaareltaan pitkäikäisimmät ratkaisut vaativiinkin tarpeisiin. Huomioimme toteutuksissamme myös energiatehokkuuden valitsemalla mahdollisuuksien mukaan tehovaatimuksiltaan mahdollisimman optimaalisia verkkolaitteita.

Tarjoamme käyttöösi Viestintäviraston hyväksymiä turvaluokiteltuja laitteistoja, kun tarvitset tuotantoosi erityistä tietoturvaa. Olemme toteuttaneet suljetun verkon ratkaisuja niin pilvipalvelualustoille kuin yksityisiin palvelinsaliratkaisuihinkin.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä ja kerro tarpeistasi, räätälöimme aina palvelumme vastaamaan juuri sinun haasteeseesi!

Miten voimme auttaa?

Soita meille, lähetä sähköpostia tai täytä oheinen lomake, niin suunnitellaan yhdessä sinulle sopiva ratkaisu.

Kari Relander

Kehityspäällikkö

Markku Riekkola

Myyntipäällikkö, Viranomaiset ja Teollisuus

Kerro meille tarpeistasi, niin otamme sinuun yhteyttä