Työntekijän mielen hyvinvointi on tärkeää

Millog panostaa aktiivisesti työterveyspalveluihin ja saatavana on laajasti myös mielen hyvinvointiin keskittyviä palveluja. Myös poikkeusolot ovat laajentaneet palveluvalikoimaa niin, että stressaavassa ja mieltä kuormittavassa tilanteessa tukea on tarjolla monella tapaa.

Millog toteuttaa työterveyspalvelunsa yhteistyössä Mehiläisen kanssa. Mielen hyvinvointia edistääkseen Millog tarjoaa työntekijöilleen laajasti tukea, aina Mehiläisen chat-palvelulla toteutettavasta terapeutin etätuesta pitkäkestoiseen psykoterapiajaksoon asti. Lisäksi koronaviruksen aiheuttamalle poikkeusajalle on saatavana useita etäyhteydellä toteutettavia mielen hyvinvoinnin lisäpalveluja, kuten keskusteluapua, videovalmennuksia ja psykologin tai terapeutin antamia tukipaketteja. Tarjoamalla tukea monella tavalla ja matalalla kynnyksellä varmistetaan, ettei kukaan työntekijöistä jää murehtimaan asioita yksin, vaan huolien purkamiseen löytyy jokaiselle sopiva kanava.

Digitaaliset palvelut nopeuttavat asiointia

Millog satsaa työterveyspalveluiden kehittämiseen ja vuoden alusta alkaen työntekijöiden saatavilla on ollut monenlaisia digitaalisia työterveyspalveluja. Esimerkiksi Millogin työntekijöille tarkoitettu puhelinneuvonta ja Mehiläisen OmaMehiläinen-sovellus tuovat työterveyspalvelut jokaisen työntekijän kännykkään ja helposti saataville. Digitaaliset palvelut mahdollistavat saavutettavuuden myös erityistilanteissa, kuten haja-asutusalueella ja etätöissä.

Millogin oman puhelinpalvelun käyttäminen sujuvoittaa palvelua, kun puheluun vastaa sairaanhoitaja, joka tekee puhelun aikana kartoituksen tilanteesta. Puhelinpalvelusta voi saada muun muassa hoito-ohjeet, ohjauksen etälääkärille tai vaikkapa lähetteen päivystysluonteisiin laboratoriokokeisiin. OmaMehiläinen-sovelluksen kautta Millogin työntekijät pystyvät puolestaan hyödyntämään etälääkärin vastaanottoa ja hoitamaan reseptien uusinnat tai varaamaan ajan fyysiselle vastaanotolle. Digitaalisten palveluiden parantaminen tuo lisäksi säästöjä työaikaan ja mahdollisuuden välttää liikkumista sairaana.

Työntekijöillä mahdollisuus koronavirustestaukseen

Mehiläinen on rakentanut koronavirusnäytteille kuljetusyhteyden lentoteitse yhteistyölaboratorioon Etelä-Koreaan. Kapasiteetin lisääntymisen vuoksi on koronavirustestiin pääsy myös milloglaisille nopeutunut. Mahdollistamalla testauksen työntekijöilleen Millog haluaa kantaa vastuunsa sekä viruksen etenemisen hillitsemiseksi että työntekijöiden hyvinvoinnin turvaamiseksi.