Millog ja Senop ovat mukaan Teknologia 23 -tapahtumassa Helsingissä 7.–9.11.

Millogin ja Senopin palvelut ja ratkaisut ovat esillä Pohjoismaiden johtavassa teknologia-alan tapahtumassa. Tervetuloa tapaamaan asiantuntijoitamme Teknologia 23 -messuille!

Millog-yhtiöt Millog ja Senop ovat mukana Teknologia 23 -tapahtumassa 7.–9. marraskuuta 2023 Helsingin Messukeskuksessa. Pohjoismaiden johtava teknologia-alan tapahtuma kokoaa yhteen teollisuuden johtavat yritykset, asiantuntijat ja päättäjät. Tapahtumassa esillä ovat uusimmat älykkään ja kestävän teollisuuden teknologiat aina teollisten prosessien automatisoinnista ja digitalisoinnista kunnossapidon ja energian ratkaisuihin.

Puolustusvoimien strategisena kumppanina meillä Millogilla on pitkä kokemus kriittisten resurssien turvaamisesta. Tänä päivänä osaamistamme hyödyntää myös moni yritys ja viranomainen. Tule Teknologia 23 -tapahtumaan tutustumaan tarkemmin tarjontaamme ja kuulemaan lisää muun muassa kriittisten tietojärjestelmien ylläpidon ja kyberturvallisuuden palveluistamme, varastoinnin ja logistiikan ratkaisuistamme sekä vaativan kunnossapidon ja elinjaksonhallinnan kyvykkyyksitämme.

Tytäryhtiömme Senop tarjoaa vaativaan käyttöympäristöön suunniteltuja ja korkean suorituskyvyn omaavia pimeänäkölaitteita, optroniikkaa ja tietoturvallisia viestintäratkaisuja sekä vaativia järjestelmäintegrointipalveluja puolustus- ja turvallisuusalan toimijoille sekä kriittisen infrastruktuurin organisaatioille.

Tervetuloa tapaamaan meitä Teknologia 23 -tapahtumaan! Millog-yhtiöiden asiantuntijat löydät yhteiseltä osastolta 6a90.

Teknologia 23

Missä: Helsingin Messukeskus, Messuaukio 1 00520 Helsinki

Aukioloajat: Ti 7.11. klo 9–17, Ke 8.11. klo 9–17 ja To 9.11. klo 9–16

Sisäänpääsy: Tapahtumaan on maksuton sisäänpääsy. Voit rekisteröityä kävijäksi ennakkoon verkossa tai Messukeskuksen sisäänkäyntien asiakaspäätteillä tapahtuman aukioloaikoina