Millog on mukana Palopäällystöpäivillä Helsingissä 30.3.–1.4. – tuemme tapahtumaa tänä vuonna myös yhtenä pääsponsorina

Millog-yhtiöiltä löytyy laaja valikoima palveluita ja tuotteita palo- ja pelastusviranomaisten tarpeisiin.

Palopäällystöpäivien teemana on varautuminen ja iskunkestävä Suomi. Teema on myös Millogin toiminnan ytimessä. Palvelemme toimialoja, joille valtakunnallinen turvallisuus, huoltovarmuus ja kumppanuus ovat kriittisiä menestystekijöitä. Pelastusalan tuntemus on yksi vahvuuksiamme.

Millog Oy on mukana Palopäällystöpäivillä, jotka järjestetään Helsingissä 30.3.–1.4. Esittelemme tapahtumassa palvelujamme ja toimintaamme yhdessä tytäryhtiömme Virve Tuotteet ja Palvelut Oy:n kanssa messupisteellämme 31.3.–1.4.

Yhtiöperheemme palvelee toimialoja, joille valtakunnallinen turvallisuus, huoltovarmuus ja kumppanuus ovat kriittisiä menestystekijöitä. Tuotamme palveluja esimerkiksi viranomaisille, joilla on kriittinen vaikutus ihmisten ja yhteiskunnan turvallisuuteen, toimintakykyyn ja hyvinvointiin. Palo- ja pelastustoiminta on tärkeä osa turvallista yhteiskuntaa ja alan tuntemus on yksi vahvuuksiamme.

Palopäällystöpäivä on Suomen Palopäällystöliiton organisoima tapahtuma, joka järjestetään vuosittain. Koronapandemian vuoksi tapahtuma on ollut tauolla kaksi vuotta. Tänä vuonna Palopäällystöpäiviä vietetään Sokos Hotel Triplassa. Tapahtuman teemana on varautuminen ja iskunkestävä Suomi. Teema on myös Millogin toiminnan ytimessä ja sen vuoksi olemme tänä vuonna yksi Palopäällystöpäivien pääsponsoreista.

Yhtiöperheestämme löytyy laaja valikoima palveluita ja tuotteita palo- ja pelastusviranomaisten tarpeisiin. Tarjoamme Millogilla esimerkiksi huolto- ja kunnossapitopalvelut sekä varastointipalvelut ja elinkaaripäivitykset suojelu- ja pelastuskalustolle sekä pelastusjärjestelmille. Lisäksi huolehdimme materiaalin jälkikäsittelystä. Valtakunnallisen palveluverkostomme ansiosta palvelumme ovat saatavilla kaikkialla Suomessa. Virve Tuotteet ja Palvelut Oy:n ammattilaisviestinnän asiantuntijat varmistavat puolestaan, että viranomaisten ja yritysten viestintä on nopeaa ja luotettavaa kaikissa tilanteissa.

Haluatko keskustella asiantuntijoidemme kanssa lisää varautumisesta, palo- ja pelastustoiminnan teknisistä ja logistista tarpeista ja palveluistamme? Ota meihin yhteyttä!

Kysy lisää!

Kari Relander

Kehityspäällikkö