Icebugit pukinkonttiin

Millogin turvallisuusteema ylsi tänä vuonna myös henkilöstön joululahjoihin. Kukin sai valita joko juoksuun tai kävelyyn sopivat nastakengät.

Millog on jo useamman vuoden ajan satsannut työkykyä edistäviin henkilöstön joululahjoihin. Aiempina vuosina pukinkonttiin pakattiin muun muassa terveystyynyjä unen laatua parantamaan sekä ulkoilupukuja kannustamaan liikkumiseen luonnossa ja ulkoilmassa. Tänä vuonna henkilöstön joululahjoissa näkyi vahvasti Millogin turvallisuusteema, joka sekin pyrkii pitämään huolta työntekijöiden työkyvystä.

Icebug-kenkien oululainen maahantuoja PYKA Oy toteutti kenkien sovituskampanjan Millogin kaikilla toimipaikoilla syksyn aikana. Työntekijät saivat valita kahdesta erilaiseen käyttöön tarkoitetusta nastakenkämallista heille mieluisamman. Valittavana oli Pace2 M BUGrip GTX -ulkoilukenkä ja Oribi2 W BUGrip GTX -talvijuoksukenkä.

”Näiden mallien ominaisuudet sopivat parhaiten laajalle käyttäjäryhmälle. Yli tuhannen henkilön sovituskierros meni kaikin puolin sujuvasti, sillä milloglaiset noudattivat hienosti annettuja ohjeita”, kertoo PYKA:n myynti- ja tuotepäällikkö Valtteri Törn.

Törn kehuu Icebug-kenkien erikoiskumista valmistettua pohjaa ja siihen integroituja hiiliteräsnastoja, jotka painuvat asfaltilla ja kivilattioilla pohjan sisään.

”Kengät pitävät milloglaisten jalat kuivina loskaisissakin keleissä lenkkeillessä ja työmatkaa kulkiessa. Ne ovat myös kestävät”, hän mainitsee.

Myös Millogin toimitusjohtaja Sami Pitkänen on tyytyväinen henkilöstön tämänvuotiseen joululahjaan ja toivookin nastakenkien keräävän paljon turvallisia askelia talven liukkailla keleillä.