Toni Piispa Millogin Uusien liiketoimintojen johtajaksi

Toni Piispa (DI) on nimitetty Millogin Uusien liiketoimintojen johtajaksi. Hän toimii Millogin johtoryhmän jäsenenä ja raportoi tehtävässään toimitusjohtajalle. Piispa aloittaa toimessaan 8. maaliskuuta. Uusien liiketoimintojen johtajana toiminut Manu Skyttä siirtyi Millogin omistajayritys Patriaan helmikuun alussa.

Uudet liiketoiminnot -organisaatio on auttanut Millog-yhtiöitä kasvupolulle ja laajentamaan palvelutarjoamaa Millogin strategian mukaisesti. Millog-yhtiöperheeseen on liittynyt viime vuosina neljä uutta tytäryhtiötä.

– Puolustusvoimien kumppanina toimiminen on tehnyt meistä vahvan poikkeusolojen osaajan. Osaamisen monipuolinen kehittäminen tekee meistä laaja-alaisemman turvallisuuskriittisten alojen palveluntuottajan, jolloin pystymme palvelemaan myös Puolustusvoimia paremmin, Millogin toimitusjohtaja Sami Pitkänen kertoo.

Piispa siirtyy Millogille ABB:lta Marine System Services -liiketoiminnan johtajan tehtävästä. Hänellä on pitkä kokemus kansainvälisistä myyntitehtävistä niin kotimaassa kuin ulkomailla, ja työssään hän on kehittänyt aktiivisesti yrityksen myyntikulttuuria ja myynnin prosesseja.

– On hienoa päästä mukaan kehittämään uusia liiketoimintoja Millog-yhtiöissä. Selkeän strategian ja yritysostojen kautta muodostettu vahva kokonaisuus tarjoaa kasvulle hyvän alustan. Yhdessä olemme enemmän kuin osiemme summa – tämä pätee varmasti Millog-yhtiöperheeseen. On mukava päästä pian tutustumaan henkilöstöön, asiakkaisiin ja yhteistyökumppaneihin, toteaa Piispa.

– Olemme päässeet alkuun uusien liiketoimintojen kehittämiseen yritysostojen ja tarjoaman kasvattamisen kautta, mutta tekemistä riittää vielä. Olemme iloisia siitä, että saamme Toni Piispan vahvistamaan joukkoamme ja jatkamaan strategiamme toteuttamista, Pitkänen lisää.

Lisätiedot:
Sami Pitkänen, toimitusjohtaja, puh. 040 504 6970
Toni Piispa, johtaja, Uudet liiketoiminnot, puh. 050 332 1078.


Millog Oy on kunnossapidon, materiaalipalveluiden sekä elinjakson hallinnan erikoisosaaja, jonka toiminta perustuu pitkäaikaisiin kumppanuuksiin. Ydinosaamistamme on teknisen kaluston ja järjestelmien kokonaisvaltainen huolto- ja kunnossapitotoiminta niin normaali- kuin poikkeusoloissa. Palvelemme myös siviilitoimialoja, joille turvallisuus, huoltovarmuus, järjestelmien käytettävyys ja kumppanuus ovat kriittisiä menestystekijöitä. Yhtiön pääomistajat ovat Patria Oyj ja Insta Group Oy.

Millog-yhtiöihin kuuluu viisi tytäryhtiötä: huippuunsa hiottujen teknologioiden Senop, turvallisuuskriittisen viestinnän Virve Tuotteet ja Palvelut Oy, laivojen ja kelluvien rakenteiden telakointeja ja korjauksia tekevä Oy Western Shipyard Ltd, merenkulun ja teollisuuden koneita ja laitteistoja huoltava Laivakone Oy sekä moottoreita ja työkonevaihteistoja huoltava Hämeen Diesel. Yhtiöperheenä Millog-yhtiöt pystyy tarjoamaan yhä kattavampia ja monipuolisempia tuote- ja palvelukokonaisuuksia yhteiskunnan turvallisuuden kannalta kriittisille toimijoille.