Aki Korhonen Virve Tuotteet ja Palvelut Oy:n toimitusjohtajaksi

Senop Oy:n toimitusjohtaja Aki Korhonen on nimitetty 1. maaliskuuta alkaen myös Virve Tuotteet ja Palvelut Oy:n (VTP) toimitusjohtajaksi entisen toimitusjohtaja Manu Skytän siirryttyä Millogin omistajayritys Patriaan.

Millogin tytäryhtiöiden VTP:n ja Senopin toiminta perustuu syvien, luottamuksellisten ja pitkäaikaisten asiakkuuksien rakentamiseen. Senopin palveluvalikoimaan sisältyy korkealaatuisia optroniikka- ja integraatioratkaisuja, ja VTP on monipuolisia ammattilaisviestinnän ratkaisuja ja palveluita tarjoava asiantuntijayritys. Senopin toimitusjohtaja Aki Korhonen (DI) toimii 1. maaliskuuta lähtien näiden molempien yhtiöiden toimitusjohtajana.

VTP:n lähitulevaisuuden näkymissä on laajentaa palvelutarjontaansa ja toimintaansa niin kotimaisilla kuin pohjoismaisillakin markkinoilla.

– Tehtävänämme on varmistaa, että viranomaisten ja yritysten viestintä on nopeaa ja luotettavaa kaikissa tilanteissa. Teknologia uudistuu nopeammin kuin koskaan ja samalla tavat viestiä sekä välittää tilannekuvaa monipuolistuvat ja nopeutuvat entisestään. VTP:llä on pitkä kokemus ja vahvaa osaamista TETRA-päätelaitteista ja niiden myynnistä. Haluamme kehittää yhtiön toimintaa ja turvata asiakkaillemme erinomaiset palvelut myös pitkällä tähtäimellä, Korhonen kertoo.

Korhonen aloitti Senopin toimitusjohtajana syksyllä 2018, jolloin yhtiön toimintaa laajennettiin kansainvälisille markkinoille, ja hänellä on pitkä kokemus kansainvälisen liiketoiminnan johtamisesta automaatioteollisuudessa.

– Aki Korhonen on kehittänyt Senopin globaalia edustajaverkostoa ja tuoteportfoliota, ja hän pystyy kokemuksensa avulla tukemaan myös VTP:n laajentumista uusille markkinoille ja uusiin palveluihin, Millogin toimitusjohtaja ja VTP:n hallituksen puheenjohtaja Sami Pitkänen toteaa.

Lisätiedot:
Sami Pitkänen, VTP:n hallituksen puheenjohtaja, sami.pitkanen@millog.fi, puh. (0)20 469 7000
Aki Korhonen, toimitusjohtaja, aki.korhonen@senop.fi, puh. 020 734 3500.

Vuonna 2007 perustettu Virve Tuotteet ja Palvelut Oy myy ja huoltaa kriittiseen ja ammattilaisviestintään soveltuvia radiopäätelaitteita, tietoturvallisia älypuhelimia sekä turvalliseen ammattilaisviestintään soveltuvia älypuhelinsovelluksia. Yhtiö on valtuutettu Airbus-, Stop Noise -, Bittium- ja AINA Wireless -tuotteiden myynti- ja huoltopiste Suomessa. Yhtiön liikevaihto edellisellä tilikaudella oli 5,5 miljoonaa euroa.

Yhtiön asiakkaita ovat muun muassa Puolustusvoimat, Poliisi, Tulli, pelastustoimi, sosiaali- ja terveyssektori, Hätäkeskuslaitos, Rajavartiolaitos sekä muita valtion ja kuntien toimijoita. Virve Tuotteet ja Palvelut on Millog Oy:n tytäryhtiö.