Myyntipäällikkö Jukka Myllymäki – ”Yhdessä tekeminen on tärkeää”

Viime vuoden marraskuussa myyntipäällikön hommat aloittanut Jukka Myllymäki koordinoi työssään tarjousprosesseja sekä auttaa toimipaikkoja toimitusten organisoimisessa – aina sisällön ja toteutuksen suunnittelusta laskuttamiseen asti. Jo ensimmäisestä päivästä alkaen töitä on tehty täysillä.

Jukan ura Millogilla alkoi syksyllä 2014, kun hän tuli Riihimäelle TVJ-toimialalle projektipäälliköksi. Työ piti sisällään ajoneuvo- ja laitesuojavarustelujen toiminnan johtamisen ja prosessin kehittämisen. Kolmen vuoden jälkeen Jukka siirtyi Hattulaan Maajärjestelmät-toimialalle teknisen osaston päälliköksi. Monipuolinen kokemus eri toimialoista on ollut hyödyksi Jukan aloittaessa myyntipäällikön työt Tampereella.

– Aikaisempi työhistoriani Millogilla tukee tätä työtä hyvin, ja nyt myös meripuolen tekeminen ja Uudet liiketoiminnot tulevat tutuiksi. En tarvinnut yleistä perehdytystä yritykseen ja toimintamalleihin, jotka ovat aiemmissa tehtävissä tulleet tutuiksi erilaisten projektien kautta sekä kunnossapitovastuullisten järjestelmäasiantuntijoiden kanssa työskennellessäni.

Lisäarvoa ja työn kehittämistä

Jukka on tyytyväinen siihen, että työnkuva on haastava ja toimintaa on lupa kehittää. Asioiden kokonaisvaltainen ymmärtäminen ja avarakatseisuus edesauttavat työssä onnistumista. Tärkeintä on yhteistyö muiden kanssa.

– Saan olla laajasti eri ihmisten ja yksikköjen kanssa tekemisissä, ja se on palkitsevaa. Haluan tulevaisuudessa kehittää yhteistyötä edelleen. Yksiköissä ja toimipaikoilla on todella osaavaa porukkaa töissä ja toivon, että pystyn yhä enemmän tukemaan ja palvelemaan heitä sekä tuomaan lisäarvoa heidän työhönsä.

Enemmän myös vapaa-aikaa

Vapaa-ajallaan Jukka harrastaa painonnostoa ja viettää aikaa perheensä kanssa. Myös luonnossa liikkuminen ja musiikki kuuluvat arkeen.

– Musiikki on lähellä sydäntä – sekä kuluttaminen että kitaran soittaminen. Mahdollisuuksien mukaan käyn myös kalastelemassa. Vapaa-aikaa on tullut nyt rutkasti lisää, kun työmatka on lyhentynyt työtehtävien vaihdon myötä.