Janne Tarvainen Millog Oy:n toimitusjohtajaksi

Millog Oy:n uudeksi toimitusjohtajaksi on nimitetty Janne Tarvainen. Hän aloittaa uudessa tehtävässään viimeistään elokuun alussa 2024.

Millog Oy:n uudeksi toimitusjohtajaksi on nimitetty Janne Tarvainen (DI). Hän siirtyy Millogille Nordic Regional Airlines Oy:n (Norra) toimitusjohtajan tehtävästä. Tarvainen aloittaa uudessa tehtävässään viimeistään elokuun alussa 2024 ja hän raportoi yhtiön hallituksen puheenjohtajalle Esa Rautalingolle.

– Toivotan Jannen lämpimästi tervetulleeksi Millogille kehittämään konsernin toimintaa edelleen, toteaa Millog Oy:n hallituksen puheenjohtaja Esa Rautalinko.

Janne Tarvaisella on yli 25 vuoden työhistoria lentoliikenteen parissa. Ennen Norran toimitusjohtajan tehtävää hän on toiminut Finnair Cargon toimitusjohtajana ja eri johtotehtävissä liittyen lentoyhtiön päivittäisten operaatioiden hallintaan sekä lentokoneiden huoltotoimintaan (MRO; Maintenance, Repair & Overhaul).

Millog Oy:n toimitusjohtajan tehtävää syksystä 2023 hoitanut Rami Harmaala siirtyy Tarvaisen aloitettua vastaamaan Puolustusvoimien asiakkuudesta ja kumppanuudesta.

– Rami on tehnyt erinomaista työtä Millog Oy:n toimitusjohtajana, josta suuri kiitos. On hienoa, että Rami jatkaa Puolustusvoimien asiakkuudesta ja kumppanuudesta vastaavana johtajanamme, sanoo Esa Rautalinko.

Millog Oy on osa Patria-konsernia. Millog-yhtiöihin kuuluvat myös Millog Oy:n tytäryhtiöt Senop Oy ja Millog Marine & Power Oy. Millogin omistavat Patria Oyj (61,8 %) ja Insta Group Oy (38,2 %). Lisäksi Suomen valtiolla on yksi osake.

Lisätietoja:
Millog Oy:n hallituksen puheenjohtaja Esa Rautalinko, esa.rautalinko@patriagroup.com

Patria on kansainvälinen puolustus-, turvallisuus- ja ilmailualan luotettu elinkaaren tukipalvelujen, teknologiaratkaisujen ja lentokoulutuksen tuottaja. Patria tarjoaa kaluston käytettävyyttä ja suorituskyvyn jatkuvaa kehittämistä sekä tiedustelu-, valvonta- ja johtamisjärjestelmien tuotteita ja palveluita ilmailu- ja puolustusalan toimijoille. Patrian missiona on olla asiakkailleen tae toimintavarmuudesta, ja visiona on olla #1 kumppani kriittisissä toiminnoissa maalla, merellä ja ilmassa. Patrialla on toimipisteitä Suomen lisäksi muun muassa Ruotsissa, Norjassa, Belgiassa, Alankomaissa, Virossa, Latviassa ja Espanjassa. Konsernissa toimii yli 3 000 ammattilaista. Patrian omistavat Suomen valtio (50,1 %) ja norjalainen Kongsberg Defence & Aerospace AS (49,9 %). Patria omistaa 50 % Nammosta, ja yhdessä nämä kolme yritystä muodostavat johtavan pohjoismaisen puolustuskumppanuuden. www.patriagroup.com