Tietoturvallisia viestintäratkaisuja yrityksille ja viranomaisille

Virve Tuotteet ja Palvelut Oy on Suomen johtava kriittisen ammattilaisviestinnän asiantuntija. 

Avaimet käteen -ratkaisuja tietoturvalliseen viestintään

Virve Tuotteet ja Palvelut Oy (VTP) on Suomen johtava kriittisen ammattilaisviestinnän asiantuntija ja VIRVE-päätelaitteiden jälleenmyyjä. Tehtävämme on varmistaa, että viranomaisten ja yritysten viestintä on nopeaa ja luotettavaa kaikissa tilanteissa.

Olemme erikoistuneet salattuihin viestintäratkaisuihin, VIRVE- ja älypäätelaitteisiin, yksityisiin verkkoihin ja ajoneuvotietokoneisiin, joiden avulla kommunikoit ja johdat tehokkaasti, nopeasti ja turvallisesti myös häiriötilanteissa. Vuokraamme myös laitteita lyhyt- ja pitkäaikaiseen käyttöön esimerkiksi messu-, urheilu- ja kulttuuritapahtumiin.

Monipuolinen osaaminen ja vuosikymmenten kokemus tekevät meistä luotettavan ja pitkäikäisen kumppanin.

Tavoita oikeat ihmiset oikeaan aikaan myös häiriö- ja kriisitilanteissa

Suojaamattomien kuluttajasovellusten käyttö liiketoimintakriittiseen viestintään muodostaa vakavan tietomurron uhan. Salattu viestintä elintärkeää etenkin organisaatioille, joilla on useita toimipisteitä ja/tai kriittisiä toimintoja, joissa lyhytkin tietokatkos voi nopeasti johtaa merkittäviin ongelmiin. Tyypillisiä esimerkkejä ovat muun muassa teollisuuslaitokset, satamat ja lentokentät.

Yksityiset langattomat paikallisverkkoratkaisumme mahdollistavat turvallisen, joustavan, nopean ja luotettavan viestinnän kaikissa olosuhteissa. Tämä puolestaan ​​parantaa ennustettavuutta, tilannetietoisuutta, ketteryyttä ja jatkuvaa toimintojen hallintaa. Se avaa myös rajattomat ja turvalliset IoT-mahdollisuudet esimerkiksi valmistavalle teollisuudelle.

Varmistamme, että viestintäsi on turvallista myös tulevaisuudessa

Tunnemme tuotteemme ja järjestelmämme läpikotaisin. Tarjoamme kokonaisvaltaista palvelua, joka takaa investointisi kustannustehokkuuden ja korkean käyttöasteen.

Räätälöimme viestintäratkaisumme aina yrityksesi tarpeita ja toimintaympäristöäsi vastaaviksi. Tarjoamme tukea laitteiden koko elinkaarelle aina huollosta ja parametroinnista lisävarusteisiin ja tietoturvalliseen käytöstä poistamiseen. Tarjoamme myös käytännönläheistä koulutusta kriittisen ammattilaisviestinnän suunnitteluun ja laitteiden tarkoituksenmukaiseen käyttöön.

Miksi Virve Tuotteet ja Palvelut Oy?

Miten voimme auttaa?

Soita meille, lähetä sähköpostia tai täytä viereinen lomake, niin suunnitellaan yhdessä sinulle sopiva ratkaisu.

Jesse Lohtander

Tekninen myyjä

  • +358 (0)50 573 7055

Toni Leppänen

Myyntijohtaja

  • +358 (0)40 571 4111

Kerro meille tarpeistasi, niin otamme sinuun yhteyttä