Millog tarjoaa monipuolisia uramahdollisuuksia niin asentajille, insinööreille kuin hallinnollisiin tehtäviin. Teemme töitä hyvällä fiiliksellä ja ”kyllä onnistuu” -asenteella, ja olemme aidosti ylpeitä työstämme.
Terveenä kotiin

Työturvallisuus

Terveellinen ja turvallinen työympäristö on jokaisen Millogin työntekijän oikeus. Ennakoimme vaaranpaikkoja ja poistamme riskitekijöitä toiminnassamme ja työympäristössämme. Koulutamme ja kannustamme henkilöstöämme omaksumaan turvallisuusajattelun osaksi päivittäistä toimintaa ja raportoimaan aktiivisesti vaaranpaikat ja kehityskohteet.

Kehitämme aktiivisesti työturvallisuutta sekä yritystason ohjelmilla että paikallisesti. Toiminta on näkyvää ja tavoitteellista. Henkilöstön laatimat työturvallisuushavainnot ja -aloitteet ovat merkittävässä roolissa, sillä niiden avulla kehitämme jatkuvasti toimintatapojamme ja työpaikan turvallisuutta. Kannustamme ja tuemme työntekijöitä huolehtimaan omasta terveydestään ja jaksamisestaan myös työajan ulkopuolella.

Sen lisäksi, että haluamme tarjota turvallisen työpaikan henkilöstöllemme, kaikkien alihankkijoiden sekä toimi- ja tuotantotiloissamme vierailevien tulee noudattaa turvallisuusperiaatteitamme ja -ohjeitamme. Odotamme myös alihankkijoidemme suhtautuvan turvallisuuden edistämiseen myönteisesti ja tinkimättömällä asenteella.

Millog Oy:n työsuojelun tavoitteena on kehittää työturvallisuutta ja -terveyttä lainsäädännön, viranomaisvaatimusten ja omien tavoitteidemme mukaisesti, joilla ylläpidämme turvallista ja terveellistä työympäristöä ja tuemme henkilöstön työkyvyn ylläpitämistä.