YHDESSÄ PAREMPI JA TURVALLINEN TULEVAISUUS
Millog Oy

Korkealaatuisia palveluita

Laatu on keskeinen elementti Millogin toimintajärjestelmässä ja sen prosesseissa. Vaalimme asiakkaidemme kanssa kumppanuussuhdetta, jossa yhdessä ja avoimesti toimien voimme pitkäjänteisesti kehittää toimintaamme ja palveluitamme.

Tuotamme asiakkaillemme korkealaatuisia palveluita ja tuotteita kustannustehokkaasti ja kannattavasti. Mittaamme säännöllisesti toimintamme laatua ja tuloksellisuutta sekä asiakastyytyväisyyttä, minkä ohjaamana kehitämme jatkuvasti toimintatapojamme. Lisäksi meille on tärkeää, että myös alihankkijamme toimivat yhdensuuntaisesti näiden tavoitteiden saavuttamiseksi.

 

Millogin tapaan toimia kuuluu Lean-periaatteiden mukaisesti se, että henkilöstömme saa kaiken tarpeellisen tiedon, koulutuksen ja resurssit. Näin työntekijämme voivat yhä paremmin vastata tuotteiden ja palveluiden vaatimustenmukaisuudesta sekä toiminnan jatkuvasta parantamisesta.

Toimintamme suunnitellaan ja toteutetaan integroidulla laadunhallinta-, ympäristö- ja turvallisuusjärjestelmällä. Tämä toimintajärjestelmämme on auditoitu ja sertifioitu Kiwa Inspecta Sertifiointi Oy:n toimesta standardien ISO 9001, ISO 45001 ja ISO 14001 sekä NATO-julkaisun AQAP-2110 Edition D mukaisesti.