Kesätyöntekijät

Kokemusta, jota et muualta saa

Millog on monipuolinen työpaikka, joka tarjoaa runsaasti mahdollisuuksia eri alojen opiskelijoille. Meillä pääset loistamaan käytännön työssä ja kasvattamaan osaamistasi koulutustasi vastaavaan työhön. Saat arvokasta työkokemusta ainutlaatuisessa ja turvallisessa työympäristössä. Työssä tukenasi ovat ammattitaitoiset esimiehet ja työkaverit.

Meiltä löytyy kesätyöpaikkoja ympäri Suomen koneiden, laitteiden ja erilaisten järjestelmien korjaus- ja huoltotehtävissä sekä varastotehtävissä. Koulutuksesi ja kokemuksesi mukaan voit työskennellä esim. asennustehtävissä, asiantuntijatehtävissä, varastotehtävissä tai muissa erityisosaamista vaativissa tehtävissä.

Millogin toimintaa ohjaavat arvot:

  • Osaava uudistaja
  • Rohkea vastuunkantaja
  • Reilu kumppani

Arvostamme erityisesti teknisen alan opintoja joko ammatillisessa oppilaitoksessa tai korkeakoulussa. Katsomme eduksi, jos sinulla on jo työkokemusta koneiden, laitteiden ja erilaisten järjestelmien korjaus- ja huoltotehtävistä sekä varastotehtävistä. Työhön tarttuva asenne, halu oppia ja yhteistyökyky ovat kesätyöntekijän tärkeitä ominaisuuksia.

Kesätyöhakumme vuoden 2020 osalta on päättynyt. Vuoden 2021 kesätyöpaikat tulevat hakuun tammikuussa 2021.

Meille töihin

Millog kesätyöpaikkana